Fri frakt på ordrar över 1000!

Välkommen till Langes!

Langes är en butik som ligger mitt i vackraste Småland, i IKEA-land som vi gärna stolt säger. Butiken är välfylld med härligt mode för alla olika för olika tillfällen. Vår personliga service där du som kund alltid står i fokus är en självklarhet för oss. Vi säljer med hjärtat. Vi har ingen aktiv webbutik utan för oss är mötet viktigt. Helst i butiken då vi kan hjälpa dig allra bäst, men också såklart via cybern- sociala medier. Vi är flexibla och Facetimar, filmar, fotar gärna och skickar till dig. Såklart skickar vi också gärna paket till dig. Inga problem! 

Välkommen till oss och bli inspirerad!

Nytt för i år är vår nyrenoverade Lounge. Slå dig ner i vårt mysiga fik där du kan köpa dig en god kopp kaffe och något gott till som är producerat lokalt. Läs en bok, njut av utsikten över det öppna landskapet, koppla upp dig helt kostnadsfritt på vårt wifi, spela ett parti Fia med knuff, njut och andas in.

Känn dig som hemma!

Följ oss gärna på sociala medier, där vi är väldigt aktiva och uppdaterar dagligen. Vi håller dig uppdaterad med senaste nytt både på modefronten och från butiken. Hos oss händer det alltid nya, spännande saker. Vi tänker framåt och positivt, vi har en stor tro och ett hopp om en mycket god framtid och den tycker jag vi ska gå tillsammans. Det blir ju så mycket roligare då. 

Det är på Langes det händer!