Hitta hit
Langes i Virestad

Moderiktiga kläder till troligtvis
marknadens bästa priser


KVINNA

Skönhet sitter på insidan men visst är det härligt att klä sig snyggt och bekvämt! Hos oss hittar du kläder för alla kvinnor i alla former och med olika smaker. Vi hjälper dig att hitta plagget som passar just dig, din kropp och din attityd. Vi har det senaste i modeväg samt säkra kort då du bara söker ren bekvämlighet.

Kvinna Kvinna Kvinna Kvinna Kvinna Kvinna Kvinna Kvinna Kvinna Kvinna

MAN

Butiken är fylld med mode till mannen i alla åldrar och storlekar. Vi storsatsar på Club Comfort byxan, byxan med den magiska passformen. Har du väl köpt ett par kommer du köpa fler.

Lyle&Scott har vi bunkrat upp rejält med i höst. Allt från snygga pikeer till sköna cardigans. Dessutom har vi vrålsnygga skinnjackor från SAKI, dessa får du bara inte missa!

Man Man Man Man Man Man Man Man Man Man

JEANS

Langes har alltid förknippas med kvalitets jeans till bra priser. Vi har haft förmånen att fått serva södra Sverige i mer än 6 decennier med byxor. Vi satsar vidare på jeans för alla storlekar och smaker för både kvinna och man. Hos oss hittar du jeans som passar just dig och vi lovar att servicen är på topp!

Vi är stolta över vårt utbud av Levis i modellerna 751, 501, 519 och 504. Vi har två nya jeansmärken i butik, Indicode samt One green elephant, coola märken för cool attityd. Circle of trust satsar vi också hårt på, efter höstens succe är butiken fylld med nya härliga modeller från detta märke. För er som vågar lite mer har vi slitna, jeans från Adrian Hammond, trendigt och helrätt. Succen fortsätter med jeans och byxor från tyska märket Club Comfort. Det är en förtrollande byxa där passformen är magisk.

Langes i Virestad


Pehr Hörbergs väg 29
343 73 VIRESTAD

0476-23101
info@langes.se

Öppettider
Mån-fre 10:00-18.00
Lör 10:00-15:00
Sön 12:00-15:00

Följ oss på Facebook     Följ oss på Instagram

© Langes i Virestad | Om webbplatsen